Благодаря за огромното търпение и професионализъм.Страхотни снимки,въпреки непослушното дете 😉
Много бъдещи успехи!

Диляна Драгоева

Благодарност към теб, Йоанка и това, което правиш с любов, за уловените моменти, за скъпите спомени! Късмет и успехи имай по пътя си 🙂 Професионализъм, който трудно може да се подмине!

Стела Рангелова

Сърдечно и огромно благодаря на Йоана Такова за перфектната работа и за ведрото настроение.
С голямата си усмивка и завладяващ професионализъм успя да сътвори уникални снимки.
Пожелавам и за напред още много творчески успехи

Ванеса Капитанска

Ioana Takova ♥️ Професионалист във всяко отношение ♥️ Безкрайни благодарности за страхотните снимки….всеки детайл, настроенията, духа на сесията….всичко е уловено и вложено в уникалните фотоси ♥️ Горещо препоръчвам на всеки, който иска да направи моментите неповторими и единствени ♥️

Бети Александрова

Тя не само е мила, лъчезарна и голям професионалист, а и е страхотен човек.. Ако се чудите кой може да направи празника ви още по-хубав и запомнящ се, повярвайте ми този човек е @Ioana Takova ..благодаря и за страхотните снимки и чакам с нетърпение следващи проекти!!

Зорница Николова

Да убедя мъжа ми, че фотосесията е добра идея и да накарам бебето да се усмихне се оказа по-трудно от това да се сработя с Йоана. Фотосесията ни беше изпълнена с много усмивки и забавление. Всичко се случи без напрежение и изключително естествено. Професионално отношение във връзка с организацията, провеждането на фотосесията и получаването на снимките. Със сигурност ще продължим да изживяваме важните моменти от живота на бебе Борис заедно!

Ангелика Русинова